vineri, 16 decembrie 2011

Calatorii tematice

Am stat odata si m-am gandit asa: de ce nu se fac excursii cu tematica relatiilor interumane? Una in care sa te duci cu (viitoarea) prietena si sa fii consiliat pe parcurs, sa ti se explice fazele unei rellatii, si bineinteles traseul sa corespunda intrutotul temei. Asa ca asta, bineinteles pentru vorbitorii de limba engleza (clic pentru marimea originala):



Oricum, si daca cu prietena nu iese nimic tot putem oferi o consolare la sfarsit de traseu:



Dar, intre timp a venit insa criza peste noi. Nu mai avem timp de amorasi, nici macar la porniri animalice nu ne mai da mana. Singurul traseu pe care ni-l mai permitem la ora actuala este cel de mai jos, parcurs bineinteles pe jos ca banii ni i-am cheltuit cu santierele de autostrazi si ferestrele matusii.

Un comentariu:

Cisu spunea...

Am ras,desi ma chinuie afurisita de laringita. Ei, da, ne-a mai ramas cinismul sanatos, chiar daca inainte nu as fi alaturat cinismului asa un epitet. Mie mi-e indiferent - de multa vreme nu ma mai intereseaza crizele, temele majore si crampele care zguduie omenirea. Bravo si multumesc pentru distractie! (Astept provincia sau cantonul, cum s-ar zice.)